Weeralarm!

Clubheld.

Evenals vorige jaar kunt U weer stemmen voor onze de clubheld Adri van Uden.
Breng nu je stem uit.

Sleutel gevonden.

Afgelopen zaterdag, de 4e hijsdag 2019, is er een sleutelbos gevonden. Bij navraag in onze kantine bleek daar niets gemeld. Jan wil graag de sleutelbos terug te geven aan de eigenaar. Als vindersloon ziet Jan graag dat de eigenaar van de sleutels een taart geeft aan het bestuur, de AC en de havenmeesters/kantinebeheerders. Het gaat om onderstaande sleutel.

Direct na de ingang van de Maas naar de Gouden Ham, treft u aan bakboord onze verenigingshaven. Onze haven met een kleine 150 ligplaatsen kenmerkt zich door de gezelligheid, het actieve verenigingsleven en ons gezellige clubhuis.

Onze haven ligt tussen kilometerpaal 192 en 193, juist voorbij de veerpont Maasbommel-Megen, in een prachtig vaargebied. Het gebied is een watersportrijke omgeving waar je kunt motoren, zeilen, roeien, zwemmen noem het maar op.

Daarnaast bieden onze haven en de plaats Maasbommel enkele voorzieningen waar u als passant gebruik van kunt maken.

Dus bent u in de buurt, meer eens gezellig bij ons aan!
Ligplaatsinfo bij de havenmeester