Soms lopen wij als bestuur tegen kleine puntjes aan waarvoor wij graag jullie aandacht willen vragen of die we simpelweg met jullie willen delen. Om steeds iedereen te mailen met dit soort informatie, formulieren of vragen leek ons een prima mogelijkheid, alleen we voelden meer om dit soort punten op de website te plaatsen. Daardoor kunt u altijd nog eens terug kijken wat binnen onze vereniging speelt. Overigens, dit is geen vervanger voor de Schoot aan maar slechts een aanvullende manier om u te informeren of om uw aandacht te vragen.

Zomerbericht

Het bestuur wenst u allen een hele fijne en prettige vakantie toe met veel zon, mooi weer, fijne wind en prachtige omgevingen.

Tegelijk dagen wij u uit om uw mooiste vakantiefoto's te delen op onze Facebookpagina. Uw foto's zullen wij dan ook opnemen in de Schootaan en op onze website van WSV De Gouden Ham.
Gaat u met uw boot op vakantie, het vriendelijke verzoek om dit aan onze havenmeester kenbaar te maken. Dat kan middels het alom bekende briefje, maar een whatsapp bericht doet ook wonderen. Geef daarbij aan wanneer u vertrekt en wanneer u terugkomt.
In deze tijden van de zomervakantie is het ook prettig als u maar een paar dagen met uw boot erop uit gaat. Laat het even weten.
Geniet van de zomer, geniet van uw vakantie en geniet van onze mooie haven.
Het Bestuur.

De afvalcontainer afgesloten gedurende de winter

Gedurende de winter is de afvalcontainer afgesloten. Dus neem U afval meer naar huis en plaats dit niet naast de afgesloten container.

Uw gegevens...in ons maar ook in uw belang!

Dit jaar zijn de facturen voor contributie en liggeld voor het eerst grotendeels per mail verstuurd. Daarnaast zijn de uitnodigingen voor de ledenvergaderingen ook al een paar keer op digitale wijze verspreid. Heeft u de factuur of de uitnodiging voor de ALV niet per mail ontvangen? Dan beschikken wij dus niet over uw juiste mailadres.

De voornaamste reden dat wij hebben gekozen om informatie digitaal te gaan versturen, is kostenbesparing. Telt u zelf maar eens uit hoeveel velletjes papier, enveloppen, inkt en postzegels we niet meer hoeven te kopen, als we de uitnodigingen en facturen (inclusief tientallen herinneringen) niet meer uitprinten. Daarnaast levert het ook tijdwinst op voor de bestuursleden die hier mee bezig zijn en dat is voor ons ook mooi meegenomen.

Helaas moeten wij constateren dat de nodige gegevens waarover wij beschikken niet meer up to date zijn. M.a.w. u bent verhuist, maar wij beschikken nog over de gegevens van uw vorige woning of u heeft uw mailadres gewijzigd maar deze wijziging heeft ons niet bereikt. In deze gevallen kunnen wij u niet bereiken. Uiteraard kan het ook om uw telefoonnummer gaan, vast of mobiel. Dit laatste is met name lastig als we u snel moeten kunnen bereiken in het geval er iets met uw boot niet in orde is of als het om uw dierbare(n) gaat, zoals we helaas dit najaar hebben moeten ervaren.

Kortom, we zijn allemaal gebaat bij de juiste gegevens! Daarom bij deze het verzoek dat wanneer u onlangs bent verhuist, of een nieuw mailadres hebt aangenomen of u heeft een nieuw vast of mobiel telefoonnummer gekregen, dit aan ons kenbaar te maken. Daarmee kunnen wij u altijd snel en rechtstreeks benaderen. U kunt dit doorgeven via mailadres: info@wsvdegoudenham.nl Mocht u twijfelen of u de wijzigingen heeft doorgegeven, schroom dan niet, liever een keer teveel doorgegeven dan niet doorgegeven.

Wij hopen dat u de moeite wilt nemen de juiste contactgegevens te mailen aan de secretaris, klik op .

Roken in het clubhuis

Er is bijna niets zo lekker als een lekkere peuk bij een goeie pot bier! Of een goede sigaar bij een lekkere franse cognac. Verschillende leden binnen onze vereniging en passanten snappen precies wat wordt bedoeld. Toch willen wij ons rookbeleid nogmaals onder de aandacht brengen.
In het clubhuis hangt een bord waarop vermeld staat dat roken in het clubhuis verboden is. Dit past binnen de wettelijke kaders maar sluit tevens aan bij het beleid dat we als gevolg hiervan willen voeren. Als u wilt roken, is dat prima maar het is niet de bedoeling dat dit in het clubhuis gebeurt. Dus om die reden nogmaals de mededeling: roken in het clubhuis mag niet (meer)!
Tenslotte het verzoek om samen te voorkomen dat onze kantinebeheerder, onze havenmeester of andere leden u moeten vragen om niet meer binnen te roken....

Trouwe viervoeters

Gedurende het seizoen hebben we steeds meer leven op de haven zien ontstaan. Daar waar we eerst twee 'pootjes' voorbij zagen komen, zagen we ook steeds vaker zes pootjes voorbij komen. Een baasje die lekker met zijn of haar hondje gaat wandelen. Helemaal niks mee. Waar het mis gaat, zijn de momenten waarop de varianten gaan ontstaan. Oftewel eerst twee benen, vervolgens wat later nog eens vier pootjes of vier pootjes en daarna helemaal geen twee benen meer. Een hond die zonder toezicht of niet aangelijnd rondloopt. Passanten maar ook eigen leden laten steeds vaker hun hond los lopen op het haventerrein of in het clubhuis. Dit is niet wat we willen. Helaas hebben we ook al verschillende keren de welbekende uitwerpselen op het gras en het parkeerterrein aangetroffen.
Daarom ook via deze weg, neemt u uw hond mee naar de haven, het beestje is meer dan welkom, maar houdt hem of haar wel aan de lijn, laat hem of haar uit buiten de poort en mocht je deze net niet op tijd hebben weten te bereiken, ruim die drol dan op aub.
Tenslotte hebben wij als bestuur besloten hierop een kleine uitzondering te maken: Trix, onze witte kleine havenhond. U zult Trix wel eens los lopend kunnen aantreffen. Voor die leden die niet weten wie Trix is, Trix is de hond van Adrie. Voor die leden die niet weten wie Adrie is, kom eens een kopje koffie in het clubhuis drinken. Het bestuur

Nuttige formulieren

Voor de nuttige formulieren van het bestuur zie Formulieren

Nog nieuws voor het bestuur, stuur een berichtje naar de secretaris